Altın Dedektör Çeşitleri Ve Fiyatları

Altın Dedektör Çeşitleri Ve Fiyatları

Altın Dedektör Çeşitleri 

Altın dedektör çeşitleri marka ve modellere göre değişiklik göstermektedir. Yerli ve yabancı markalar altın tespitine dair farklı birçok model üretmiştir. Kullanıcıların da en çok merak ettiği konulardan biri olan sadece altına öten dedektör konusu en çok kafa karıştıran konulardan biridir. Günümüz teknolojisi ile maalesef sadece tek bir metale dair tespit yapabileceğiniz bir model yoktur.  
 
Bunun tek bir yolu vardır. O da metal eleme yöntemidir. Metal ayrımını hem id numaraları hem tespit tonu hem de metal id kutucukları ile mümkündür. Bu imkanı sağlayan başlıca modelleri sıralayacak olursak ;

  • XP Deus 2 Dedektör 

  • Minelab Go Find 66 Dedektör 

  • Garrett Axiom Dedektör  

  • Nokta Simplex Dedektör 

  • Quest Q30 Dedektör 
     

 

Sadece Altına Öten Dedektör

Bir önceki paragrafta değinmiş olsak dahi bu konu kullanıcıların oldukça kafasını karıştırdığından dolayı yeni bir başlık altında incelemek istedik. Metal tespiti için üretilmiş olan dedektörler, tüm metallerin tespitinde kullanılmaktadır.  

Sadece altına tespit verecek bir dedektör şu an için, günümüz teknolojisi ile mümkün değildir. Bunun sebebi ise, metallerin birbirlerine yakın frekans yaymalarıdır. Örneğin; alüminyum folyolar altın metaline çok yakın bir frekans aralığı yaymaktadır. Arazide arama yaparken cihazları en çok zorlayan parçalardandır folyolar. Buna bir diğer örnek de paslı demir parçalarıdır. 

Alüminyum folyonun verdiği id numarasını elediğiniz zaman altın metaline ait bir id numarası da elemiş olabilirsiniz. Net bir şekilde bu metallerin ayrımı mümkün olmadığı için sadece altına öten dedektör diye bir cihaz yoktur.

 

Evde Altın Arama Dedektörü

Evde altın arama dedektörü talebi ile genellikle ev içerisinde kaybedilen altınlar sonrasında karşılaşmaktayız. Ev içerisinde birçok metal türü bulunduğu için metal dedektörleri metallerden etkilenmektedir. 
 
Bir önceki başlık altında bahsettiğimiz gibi tüm metal türlerini tespit ettiğinden dolayı altın dedektörü evde kullanılır mı? Sorusunun cevabı ev içerisinde altın dedektörü kullanılamaz şeklindedir. 

Toprak ayarı yaptıktan sonra arazide tespit etmek istemediğiniz metal id numarasını kapatmanız, değerli metal tespit imkanınızı arttırmaktadır.

 

Altın Dedektör Fiyatları

Birçok farklı model ve marka olduğundan dolayı net bir fiyat aralığı belirtmek mümkün değildir fakat en güncel altın dedektör fiyatları için kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. En kaliteli ve en uygun dedektör modellerini kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanıp temin edebilirsiniz. Ayrıca Türkiye içi kargo ücretsiz. Bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

Etiketler: altın,dedektör, altın dedektörü, altın arama, altın bulma
Mayıs 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR