Dedektör Çeşitleri

Dedektör Çeşitleri

Dedektör Çeşitleri

Dedektör çeşitleri, söz konusu ürünlere sahip olarak define aramak isteyen kişilerin merak ettiği önemli konular arasında yer almaktadır. Bu noktada dedektör çeşitleri ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Şimdi gelin dedektör çeşitleri ile ilgili tüm detayları inceleyelim.

Dedektör Markaları

Dedektör çeşitlerini sıralamadan önce dedektör markalarına değinmemiz gereklidir. Dünyaca bilinen ve kalitesini kanıtlamış markalar, hata payı diğer markalara göre daha düşük olduğu için hedefe gitmenizde en büyük yardımcılarınızdandır. Dünyada en çok kullanılan dedektör markalarını sıralayacak olursak;

  • XP Metal Detectors

  • Garrett Metal Detectors

  • Minelab

  • Quest Metal Detectors

  • Nokta Dedektör

Markaları dünya üzerinde en çok tercih edilen markalardır.

Dedektör Çeşitleri Ve Modelleri

Dedektör çeşitleri sahip oldukları özelliklere göre birbirlerinden ayrışmaktadır. Su geçirmezlik, çalışma frekansı, uyumlu olunan başlıklar, pinpoint özelliği başlıca etkenlerdir.

Yeraltına gönderdiği frekans dalgaları ile değerli metalleri tespit etmede kullanılan cihazlara metal dedektörü denmektedir. Metal dedektörü çeşitlerini;

  • Define Dedektörü
  • Altın Dedektörü
  • Tek Para & Hobi Dedektörü
  • Su Altı & Sahil Arama Dedektörü
  • Boşluk Bulucu Dedektörler

Olarak ayırabiliriz. Teknolojinin gelişmesi ve sektöre olann ilginnin artması ile birlikte çok yakında ‘Çocuk Dedektörü’ modellerinin de bu listeye ekleneceğini söyleyebiliriz. Nokta dedektör markasının çocuklar için özel olarak piyasaya sürmüş olduğu Mini&Midi Hoard modellerini örnek gösterebiliriz.

Dedektör Fiyatları

Dedektör fiyatları marka ve modellere göre değişmektedir. Yurt dışından gelen ürünlerde ekstra olarak ödenen vergiler, döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar, ürün özellikleri gibi değişkenler mevcuttur.

Her markanın belirlediği fiyat politikaları mevcuttur bu yüzden net bir fiyat vermek mümkün değildir. Ülkemiz için Nokta Dedektör markasını örnek verebiliriz. Nokta markası yurt içi ürünlerde sabit fiyat politikası izlemektedir. Güncel fiyatları;

Olarak sıralayabiliriz.

En Kaliteli Dedektör Çeşitleri

Günümüzde kullanıcıların tercih ettiği birçok dedektör çeşidi bulunmaktadır. Söz konusu dedektörlerin her biri kendine has özellikleri ile kullanıma sunulmaktadır. Bu noktada dedektör çeşitlerinin en kaliteli ve en uygun fiyatlı olanlarına web sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Midas dedektör olarak yıllardır size bu alanda kaliteli bir şekilde hizmetler sunmaktadır. Siz de bu ürünleri inceleyerek kendiniz için en uygun olanları tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

 

 

Etiketler: dedektör çeşitleri, dedektör modelleri ,dedektör fiyatları
Mayıs 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR