Simplex Dedektör

Simplex Dedektör

Simplex dedektör modeli, Türkiye’nin en çok satan dedektör modellerinden biridir. Bu kadar çok tercih edilmesdinin temel sebebi simplex dedektör fiyatları denebilir. 
 
Simplex dedektör kullanıcı yorumlarına baktığımızda genel olaraka birçok kullanıcının hem performans olarak hem de fiyat olarak oldukça memnun olduğunu görebiliriz. Bu yazımızda sizlere genel olarak simplex dedektör özellikleri, simplex dedektör fiyatları gibi en çok merak edilen konuları cevaplandırmayı hedefliyoruz. 

 

Simplex Dedektör Fiyatı 

Nokta dedektör firmasının belirlemiş olduğu simplex dedektör güncel fiyatı 9590 TL’dir.  
Üretim maliyetleri, döviz kurlarında yaşanan farklılıklardan dolayı üretici firma tarafından fiyat güncellemeleri yapılabilmektedir. 

 



 
Nokta Simplex Dedektör Özellikleri 

Simplex dedektör özelliklerini başlıklar halinde inceleyecek olursak ; 

  • Su geçirmezlik (3 metreye kadar) 

  • Metal id eleme 
  • Metal ayrımı 
  • 5 farklı arama modu 
  • Frekans kaydırma 
  • Teleskopik şaft  

Olacak şekilde sıralama yapabiliriz. 

 

Simplex Dedektör Toprak Ayarı Nasıl Yapılır? 

 

Simplex dedektör toprak ayarı nasıl yapılır sorusu, kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan biridir. Dedektörünüzü verimli kullanabilmek için yapmanız gereken temel ayar denilebilir.  
 
Toprak ayarının yapılmasının nedeni dedektör başlığının zemin mineral değerini tanıması ve parazitlenmeyi minimum değere indirip metal tespit oranını arttırmaktır. 
 
Simplex dedektör modelinin özellikleri ve ayarlarına ait birçok bilgiyi bu videoda bulabilirsiniz. 
 

Simplex Dedektör Nasıl Satın Alınır? 
 

Simplex dedektör modelinin ister sitemizden kredi kartlarına 3 aya kadar vade farksız taksitli bir şekilde ister, nakit – havale isterseniz de kaparo karşılığında kapıda ödeme imkanı ile sahip olabilirsiniz. Midas dedektör olarak sorularınıza cevap vermek için sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. 

Etiketler: simplex, dedektör, nokta dedektör, simplex dedektör
Mayıs 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR